Hírek

Ingyenes lesz a Skate, teljes platformok közötti átjárással

A mentésed és mindened is viheted magaddal, bármilyen felületen is játszol a deszkás mókával, a Skate-tel.

Az Electronic Arts és a Full Circle bejelentette, hogy a Skate sorozat még két éve bejelentett következő részének címe szimplán skate. lesz – ponttal együtt. A csapat egy fejlesztői naplóban beszélt arról, hogy teljesen ingyenes lesz a játék, és bár mikrotranzakciók lesznek, ez kizárólag a külsőségi dolgokra korlátozódik:

sem loot boxok, sem pay-to-win mechanikák nem mérgezik az élményt, plusz új terület ingyenes lesz mindenki számára.

A különféle platformok játszhatnak egymással, és teljes lesz a mentésnél az átjárás a régi és az új konzolok, valamint a PC-k között. Sőt, mobilos verziót is akarnak, amit szintén így integrálnak majd. Ezt a felépítést, illetve azt, hogy hosszú időre terveznek tükrözi az új cím – ezért sem lett Skate 4. Dátum még nincs, Deran Chung kreatív igazgató pedig egyszerűen annyit mondott:

Majd jön, ha kész.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×