Hírek

400 millió dollárnál az új Sonic film, szorosan az Uncharted nyomában

Keddi adatok szerint elérte a 400 millió dollárt a Sonic, a sündisznó 2., ráadásul bizonyos piacokon még be sem mutatták. Ha így halad, az Uncharted-adaptációt is beérheti.

Globálisan már 400 millió dollárt hozott a Paramountnak a kék villám legújabb filmje, a Sonic, a sündisznó 2. Amerikában 190,6 milliónál, a nemzetközi piacon pedig 209,5 milliónál tart a keddi adatok szerint – Hongkongban és Japánban pedig még meg sem jelent. Legnagyobb nem amerikai piacai az Egyesült Királyság (34,3 millió), Mexikó (22,1 millió), Franciaország (17,3 millió), Ausztrália (16,6 millió) és Brazília (12 millió). Nálunk április 7-én került a mozikba, a cég pedig már egy új részről és egy élőszereplős sorozatról is beszélt. A Filmforgalmazók Egyesületének adatai szerint itthon kb. 352,6 millió forintot termelt a film, ami viszonyításképp kb. 927 ezer dollár.

Ha így halad a sün, hamar utólérheti a Sony Uncharted-adaptációját, ami 401,6 millió dollárnál tart jelenleg.

Suhan a süni újra, de most se emlékszel majd sokra – Sonic, a sündisznó 2. kritika

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×