Hírek

Lopjátok el marslakó földi milliárdosok popkulturális ereklyéit a Hyenasban

A Hyenas egy jövőre érkező multiplayer sci-fi shooter, amiben egy rablóbanda részeként a Mars milliárdosait kell megszabadítani legféltettebb kincseitől, popkulturális földi ereklyéktől.

Hyenas címmel jelentett be egy jövőre érkező multiplayer sci-fi FPS-t a Sega és a Creative Assembly, amiben a Mars milliárdosaitól kell fosztogatni.

A játék világában a Földön már nincs élet, és míg a vagyonosak a vörös bolygóra mentek, a kevésbé tehetősek egy keringő nyomornegyedben próbálnak kezdeni valamit magukkal. A játékosok a címadó csapat tagjaként támadják majd meg a gazdagokat, hogy másokkal versengve elcsenjék tőlük legféltettebb kincseiket: popkulturális ereklyéket, amiket erre szakosodott hajók szállítanak nekik az egykor élettel teli szülőbolygójukról. A játék jövőre érkezik majd minden főbb platformra, a PC-sek pedig már jelentkezhetnek is egy alfa tesztre.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.