HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Így lett Ana de Armas Marilyn Monroe – megérkezett a Blonde első előzetese

Október 23-án debütál a Netflixen Marilyn Monroe film Anna de Armas főszereplésével.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Andrew Dominik (This Much I Know to Be True, Még egyszer, érzéssel) filmje Joyce Carol Oates Blonde című regényén alapszik, amely Marilyn Monroe életútját beszéli el. Dominik filmje a valós eseményeket és fikciós elemeket vegyít filmjében, bemutatva az egykori sztár ellentmondásos érzéseit Hollywood és a sztárság iránt.

A főszerepet pedig a kolumbiai színésznő, Ana de Armas (Tőrbe ejtve, Mélyvíz) alakítja. A Netflix által bemutatott első rövid előzetesben pedig már most visszaköszön az a kettősség, amely Monroe sztárságát jellemezte magánéletében.

HIRDETÉS

de Armas mellett játszik még Adrien Brody, Bobby Cannavale, Caspar Phillipson, Evan Williams, Toby Huss, Julianne Nicholson, Lily Fisher, Sara Paxton, David Warshofsky, Xavier Samuel, Michael Masini, Spencer Garrett, Chris Lemmon, Rebecca Wisocky, Scoot McNairy, Dan Butler, Garret Dillahunt, Lucy Devito és Ned Bellamy. A producerek sorában ül Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Tracey Landon, Scott Robertson, továbbá Christina Oh mint executive producer.

A film 2022. október 23-án kerül fel a streamingszolgáltató műsortárába.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.