HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Trónok harcának nem lehet vége: Jon Snow-val folytatódik az HBO sikersorozata

Ami halott, nem halhat meg többé. Spin-off folytatást terveznek az HBO-nál, Jon Snow karakterére fókuszálva. A szerepre persze Kit Harrington is visszatérne.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A The Hollywood Reportor értesülései szerint egy Jon Snowról szóló, egyelőre cím nélküli spin-off sorozat fejlesztését tervezik az HBO-nál. A történet az anyasorozat utáni évektől venné fel a cselekmény fonalát – ezzel ez az első Trónok harca világában játszódó sztori, ami közvetlen folytatás lesz. Jon Snowt utoljára a Falon túl láttuk, ahol önmaga választott száműzetésbe vonult a westerosi trónharcok eseményei után.

Korábban több előzménysorozatot rendelt be  az HBO, a legelső, a Sárkányok háza pedig augusztus 21-én (itthon augusztus 22-én) érkezik az HBO Maxra. Jon Snow szerepére visszatér Kit Harrington, viszont a történet szerint még életben maradt szereplők – Sansa (Sophie Turner), Arya (Maisie Williams) – visszatéréséről vagy felbukkanására nincs hír egyelőre.

A hírt még sem az HBO, sem pedig Kit Harringtont képviselő ügynökség nem erősítette meg.

A Trónok harca méltán volt az elmúlt tíz év leghype-oltabb és legnépszerűbb fantasy sorozata. A szép indulásból aztán végül csúfos vég lett, amelyről anno így értekeztünk:

HIRDETÉS

A Trónok harca utolsó évadával vált zseniből féleszűvé

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.