HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Szeptemberben érkezik a Mad Max rendezőjének új filmje, a 3000 év vágyakozás

Szeptemberben érkezik a 3000 év vágyakozás (12E) George Miller (Mad Max: A hadak útja) rendezésében, Tilda Swintonnal és Idris Elbaval a főszerepben.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A. S. Byatt The ​Djinn in the Nightingale’s Eye c. novellája alapján írt és rendezett filmet George Miller (Mad Max – A harag útja), melynek világpremierje Cannesban volt 2022. május 20-án. Az amerikai mozikba augusztus 31-én érkezik, de a hazai nézőknek sem kell háromezer évig várni a filmre, ugyanis szeptemberben itthon is bemutatja a Prorom Entertainment. A főszerepben Idris Elba és Tilda Swinton.

Tartalom:

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) elégedett magányos, emberektől elszigetelődött életével. Azonban a tudományt és logikát mindennél többre tartó nő élete fenekestül felfordul, mikor egy isztambuli útja során összesodorja a sors egy dzsinnel (Idris Elba).

A mágikus lény mindenképp szeretné teljesíteni a nő három kívánságát, de Alithea ebbe nem akar belemenni, hisz számos monda megörökítette már, milyen balul sül el általában, ha valaki varázslat útján szeretne elérni valamit. Hogy a nőt meggyőzze ennek ellenkezőjéről, a dzsinn történeteket mesél neki hosszú és izgalmas élete különböző állomásairól.

HIRDETÉS

Végül Alithea kötélnek áll, ám kívánsága nem csak a dzsinnt, de még őt magát is meglepi.

Előzetes:

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.