Hírek

Lady Gaga lehet Harley Quinn a Joker folytatásában

A Warner Lady Gagát nézte ki a következő Harley Quinnek, és még egy ennél merészebbet is húznának: Joker musical!

Ahogyan azt korábban írtuk, már dolgoznak a 2019-es Joker folytatásán. Todd Philips filmjében Batman ellenlábasát megelevenítő Joaquin Phoenix már a forgatókönyvet olvasgatja, a Warner pedig előrehaladott tárgyalásokat folytat a színésszel.

Joaquin Phoenix már olvasgatja a Joker folytatását, és a címe is megvan

A Hollywood Reporter és a Deadline értesülései szerint, a Warner igyekszik egy másik húzónevet is bevonni a projektbe. Jelenleg Lady Gagával (A Gucci-ház, Csillag születik) tárgyalnak a Joker folytatásának női főszerepéről. Az énekes-színész Harley Quinn bőrébe bújna. A rendező, Todd Philips és az alkotók a Gaga-féle Harleyt a filmes DC univerzumtól – két Öngyilkos osztag film és a Ragadozó madarak– külön kezelnék, hasonló koncepcióban, mint ahogyan az idén bemutatott Batman film is külön filmes világként áll a DC adaptációk sorában.

Lady Gaga belépése mellett meglepő pletyka hogy a Joker 2-t musicalnek tervezik!

A The Hollywood Reporter cikkéből további részletek nem derültek ki se a musical megvalósításáról, sem pedig arról, hogy a Gaga-féle Harley milyen forrásokból építkezne. Mindenesetre a további részleteket  arról, mi sül ki mindebből, kíváncsian várjuk!

 

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.