HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Elindult új oldalunk, a Roboraptor.hu!

Új, önálló felületen folytatja világhódító útját a Roboraptor. Elindult a Roboraptor.hu.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Roboraptor blog 2014-es indulása óta igyekszik lefedni a popkultúra, azon belül a sci-fi, a fantasy és a horror területét, de az akciófilmeket, krimiket, thrillereket sem vetettük meg. Blog.hu-s indulásunkat követően a 24.hu-ra költöztünk, ahol az utóbbi években néha ugyan fáradtan, de nem megtörve folytattuk kulturmissziónkat. Az utóbbi években viszont úgy éreztük, ideje lenne ismét valami nagyot csinálni, olyasmit, ami a Roboraptor következő mérföldköve lehetne. Mi más is testesíthetné meg ezt a vágyat jobban, mint egy saját, önálló honlap?

2022. június 7-én a Roboraptor hivatalosan is felnőtt, és elhagyta keltetőjét – itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy megköszönjük a 24.hu-nak, hogy segítették a raptornevelést, az oldal felnövését.

A raptor elszabadult, önálló élete utat tört magának, hogy meghódítsa az internet végtelenségeit. Hivatalosan is elindult független felületünk, a Roboraptor.hu. 

HIRDETÉS

Köszöntünk minden régi és új olvasót a megújult Roboraptoron!

A régieket azért, mert ha nem olvasnának minket, most mi sem tartanánk itt, az újakat pedig azért, mert talán megszeretnek minket, velünk maradnak, és továbbra is követni fognak minket.

Játszóterünk, a geekoszféra, valamint missziónk, hogy a populáris kultúra zegzugait vájtszemmel kutatjuk, és helyét megilletően kezeljük, továbbra is megmarad, kritizáló, analizáló, viccelődő tartalmaink eztán is születnek. A Facebook oldalunkon népszerű hírposztok pedig mostantól átköltöznek a honlapra, hogy még jobban és igényesen tudjunk tájékoztatni titeket. Ezenfelül van még pár fantasztikus ötlet, amiért érdemes lesz mindig vissza-visszajárni hozzánk.

Ha eddig követtél minket, tarts velünk a jövőben is, ha pedig véletlenül kerültél ide, ne rémülj meg, a Roboraptor.hu-n még számos új tartalom vár.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.