HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Bevándorló földönkívüli molesztálja az amerikai őslakosokat az új Predator film trailerében

Az új Predator film – szám szerint az ötödik -, a Prey augusztus 5-én debütál a Hulun. Itthon a Disney +-ra érkezik.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A szemfülesek már láthatták a Hulu-n debütáló Preadtor film előzetesét, hiszen a napokban kiszivárgott. Nem volt mit tenni a 20th Century-nek, hát hivatalosan is kiadták az előzetest.

Az augusztus 5-én érkező filmről sokat nem tudni, csak koncepcióját: a Yautja faj tagjaival egy komancs harcosnő próbálja felvenni a harcot.

Előzetes:

HIRDETÉS

A film év elején felkerült 2022-ben legjobban várt filmes listánkra, ahol ezt írtuk:

A Prey már koncepcióban is izgalmasabbnak tűnik, mint a korábbi folytatások. Az új film ugyanis a ragadozóként ismert Yautja faj első földi vadászatát mutatja majd be. A vadnyugaton. Az intergalaktikus hobbi-vadásszal pedig egy komancs harcosnőnek (Amber Midthunder) kell majd megküzdeni. Ennél többet egyelőre nem tudunk a filmről, de az már ebből a koncepcióból is sejthető, hogy a Prey nem egy újabb nosztalgiába áztatott rókabőrlehúzásnak ígérkezik. Sőt! Benne van a lehetőség, hogy úgy pumpáljon friss vért a sorozatba, hogy szellemiségében hű maradjon az alap filmhez, de ne csak másolja és idézze azt. Nemcsak a bizarr alapötlete szól a film mellett, hanem a készítő személye is.

A rendezői székben ezúttal az a Dan Trachtenberg ül majd, aki az elmúlt évek legfeszültebb thrillerjéért, a 10 Cloverfield Lane-ért is felelt. A Prey augusztus 5-én érkezik a Hulura, a Disney felnőtteket célzó streamingfelületére. Reméljük, itthon is érkezik a film a Disney Plusra.

UPDATE

Megérkezett a magyar feliratos előzetes a Disney +-ra is. Így biztosra vehetjük, hogy a Préda augusztus 5-én itthon is érkezik a Disney streamingjére.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.