HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A szürke ember tengeri fenevadra vadászik, csak a Netflixen

Ha lemaradtál a Netflix Geeked Week 2. napjáról, no para, mert jól összeszedtük a legfinomabb híreket!

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A tengeri fenevad (The Sea Beast)

Tengeri szörny vadászatra hív a Vaiana és a Hős6os alkotója, Chris Williams, legújabb filmjében a #TheSeaBeast-ben! A tengeri fenevad címre keresztelt mese július 8-án érkezik, és egy teljes előzetessel hív a streamóriás mesézni.

Troll

Skandinávfilm rajongók, figyelem! Ezúttal norvég folk-akciófilmmel kedveskedik nektek a Netflix, Roar Uthaug norvég rendező vezénylése alatt. A Dovre hegy mélyén valami ismeretlen lény ébred fel több ezer éves fogságából, és ez nem mindennapi, nagyon nem összeillő csapat indul útnak elejét venni a bajnak.

HIRDETÉS

Nappali műszak (Day Shift)

Jamie Foxx sem lógatja otthon a lábát, hanem forgatja a filmeket a Netlifxre. A Project Power után egy vámpíros-akció-vígjátékba ugrott be, ami reméljük, jobb lesz, mint amilyennek hangzik. Előzetes még nincs, ám egy kis kulisszatitkok betekintőben Foxx és az alkotók is mesélnek a várható produkcióról.

Blasted

Jönnek az UFO-k! De most Norvégiába. Északról érkezik a legújabb sci-fi vígjáték, ahol két jóbarát próbálja megállítani az inváziót néhány lasertaggel. Sok szerencsét nekik ehhez a mutatványhoz! A premierre nem kell sokat várni, csak június 28-ig.

A pók feje

Egész érdekes szerepben érkezik Chris Hemsworth A pók feje című filmben! Különleges kapcsolat alakul ki két fogvatartott (Miles Teller és Jurnee Smollett) között, miközben a múltjukkal küszködik egy modern büntetés-végrehajtási intézetben, amelyet a zseniális látnok (Chris Hemsworth) vezet, aki tudatmódosító szerekkel kísérletezik alanyain. Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick, Tron: Örökség) filmjét George Saunders novellája, az Escape From Spiderhead alapján rendezte. A május közepi előzetes után íme egy kisebb exkluzív betekinti.

A szürke ember

A nyári Netflix blockbuster kínálat legvártabb darabja vitatlanul Ryan Gosling főszereplésével készült A szürke ember. Anthony Russo és Joe Russo rendezők túlszárnyalták költségvetésben a Netflix tavalyi sztárparádéját, a Red Notice-t (200M dolláros büdzsével dolgozhattak), így tényleg kíváncsiak vagyunk, mit dobtak össze. Exkluzív klippel húzzák el a mézesmadzagot, majd július 22-én kiderül, érdemes-e követni.

Hősök és gonoszok iskolája

Minden történetnek két oldala van – hirdeti a Netflix legjobban várt fantasyfilmje. Az itthon Jók és Rosszak iskolája címen megjelent Soman Chainani regény adaptációja hosszas hallgatás után egy rövid előzetesen mutatkozott be. A felvillantott látványvilág alapján pedig érthető a hype.

Maga a történet: Paul Feig filmje, a Hősök és gonoszok iskolája Sophie-t és Agathát követi nyomon, akik legjobb barátnők, de egy modern tündérmese két ellentétes oldalán találják magukat, amikor az élet egy elvarázsolt iskolába sodorja őket, ahol fiatal hősöket és gonoszokat képeznek ki, hogy ne boruljon fel a jó és a rossz egyensúlya. A főszerepben Charlize Theron, Kerry Washington, Sophia Anne Caruso és Sofia Wylie. A film várhatóan szeptemberben érkezik a Netflixre.

Rövid hírek

Az ázsiai horror rajongóknak lehet jó hír, hogy egy újabb zombi sorozatra adta áldását a Netflix. Egy a dél-koreai All of Us are Dead sorozathoz hasonló készül, Zom 100: Bucket List of Dead címen, amiből az első képet mutatták be a Geeked Weeken. A kép alapján jól tippeltek, ez bizony egy zombis horror vígjáték lesz. A magánsoknak nem ismeretlen a cím, hiszen a széria az azonos című mangából készül.

Rebel Moon

Zack Snyder miután berobbantotta – állítólag – a Netflixet a tavalyi zombifilmjével, az Army of the Deaddel, szorgosan dolgozik új sci-fijén, a Rebel Moonon. A Geeked Weeken adott némi hírt a projektről, ezzel a fantasztikus szörnnyel.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.