Magazin

Várunk a legvidámabb csoportban: Elindult a Raptorsimogató FB csoport

Kedves Raptoriánusok! Elindult Facebook csoportunk, a Raptorsimogató!

Látjuk és szeretjük, milyen aktívak vagytok híreink és kritikáink alatt. Innen is nagy szeretet és köszönet érte!
Viszont a napi hírek és kritikák nem alkalmasak minden bent ragadt gondolat kiadására. Ezért elindítjuk Raptorsimogató csoportunkat, ahol kötetlenül és közvetlenül beszélhetünk kedvenc filmjeinkről, sorozatainkról, vagy csak arról, épp milyen jó könyvet, képregényt zsákoltál be legutóbb.

És ez nem minden!

Csoportunkban szeretnénk Titeket is bevonni blogunk működésébe! Folytatjuk tematikus heteinket, de más projektekkel is készülünk ám! És Te, kedves raptoriánus, pedig elmondatod, miről olvasnál szívesen nálunk.
Már el is indult az első beleszólási lehetőség:

Milyen tematikus hetet szeretnétek a Roboraptoron: Harry Potter vagy Rendhagyó kosztümös filmek-sorozatok?

Gyere csoportunkba, segítsd eldönteni, miről írjunk áprilisban egy teljes héten keresztül. Szavazni a lenti képre kattintva tudsz!

Április 3-ig szavazzatok csoportunkban.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.
×