Sorozat

Sok kérdésre választ kaptunk a Watchmen végén, de így is rengeteg maradt – Őrzőfigyelő #9

Elérkeztünk az utolsó #Őrzőfigyelő-höz, ami a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora volt kilenc héten keresztül. Utolsó adásunk vendégei Pongrácz Máté és Szaniszló Róbert szerzőink voltak, valamint állandó szakértőnk: Holló-Vaskó Péter, a Fumax kiadó munkatársa. Az utolsó rész kapcsán végigvettük a sorozat fontosabb állomásait, lamentáltunk a széria szükségességén, illetve, hogy hogyan fejeződhetett volna be úgy, hogy az mindenkinek tessen.

Elérkeztünk az utolsó #Őrzőfigyelő-höz, ami a Roboraptor, a Fumax Kiadó és a Barcraft közös, élő Watchmen-kibeszélőműsora volt kilenc héten keresztül. Utolsó adásunk vendégei Pongrácz Máté és Szaniszló Róbert szerzőink voltak, valamint állandó szakértőnk: Holló-Vaskó Péter, a Fumax kiadó munkatársa. A Watchmen sorozat utolsó rész kapcsán végigvettük a sorozat fontosabb állomásait, lamentáltunk a széria szükségességén, illetve, hogy hogyan fejeződhetett volna be úgy a Watchmen sorozat, hogy az mindenkinek tessen.

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!

Csillagidő szerint 1990-ben születtem, az Univerzum legkirályabb városállamában, Budapesten. Feletteseim - a szüleim - elég hamar belátták, hogy nem leszek se matematikus, se űrrepülő pilóta, ezért egészen kicsike koromtól a művészeti pálya felé lökdöstek. Képzőművészet, zene, irodalom, színház, film. Tudják, én voltam a gimiben a hosszúhajú oldaltáskás srác, aki Kispált meg Tankcsapdát hallgat, semmi nem érdekli igazán a fentebb felsoroltakon kívül, és legfőbb kulturális forrása a Harcosok Klubja, a képregények meg a R'N'R. A gimi után a BKF-en végeztem mozgókép szakon, rendeztem néhány kisjátékfilmet, dolgoztam ANNAK a televízió csatornának, megjártam egy-két online szerkesztőséget mint videoszerkesztő, szerzője vagyok az egyik legkirályabb hazai geek blognak, a Roboraptornak. 2014 novembere óta erősítem a Hír24 (azaz mostmár 24.hu) seregét, a Kultúra rovat gyorsreagálású elit alakulat kritikusaként. Rendezőnek készülök és újságírásból élek. Mindezek mellett középiskolában tanítok mozgóképkultúrát, zenélek, imádom az állatokat és elképesztő gyönyörű vádlim van.