Hírek

Robert Eggers mindenkit figyelmeztet: Nosferatu nagyon jön – Előzetes

Hosszas várakozás és a borzongató első képek után megérkezett a Nosferatu első előzetese.

Robert Eggers olyan szerzői filmjei után, mint A boszorkány, A világítótorony vagy Az északi Friedrich Wilhelm Murnau 1922-es filmklasszikusát, a Nosferatut gondolja újra. Egy ilyen filmográfia után egy remake-t csak várni lehet – ahogyan év elején meg is tettük 2024-es filmlistánkban.

A filmben szerepelni fog régi Eggers-ismerősként William Dafoe. Az utóbbi időben sokat bizonyított tehetségek közül a főszerepben Lily-Rose Depp (Az Idol), Bill Skarsgård (Az, Kinyírni a világot), Nicholas Hoult (A menü, Renfield), Aaron Taylor-Joy (Kraven, a vadász, Éjszakai ragadozók) és Emma Corrin (Gyilkosság a világ végén).

A filmből számos fantasztikus első képet és plakátot láthattunk, előzetest ezidáig csak a CinemaConon láthatta a nagyérdeműbe. A filmet forgalmazó Focus Features – ígérete szerint – végre online is bemutatta a várva várt előzetest.

Nosferatu előzetes:

Bár a Nosferatu az Egyesült Államokban még idén, december 25-én kerül mozikba, itthon várnunk kell kicsit.

Magyarországon 2025. január 2-tól vetítik a hazai mozik.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×