Hírek

Videójáték készül a Hang nélkül-filmsorozatból

Mi is átélhetjük, mennyire nehéz hang nélkül túlélni.

A Quiet Place: The Road Ahead (Hang nélkül: Az út előttünk) címen érkezik a legelső Hang nélkül-videójáték.

A belsőnézetes kalandjátékban egy fiatal nő bőrébe bújhatunk, aki a hangra érzékeny idegen lények által megfertőzött kietlen tájban próbálja megtalálni a menekülés útját – írja a filmes franchise-t itthon forgalmazó UIP-Duna. A túléléshez az útjába kerülő eszközöket használhatja fel az élelemtől a különféle tárgyakig, és ugyanúgy homokzsákokból építhet magának csendes ösvényt, ahogyan a filmbeli hősök teszik. Útja során nem csupán fizikai akadályokat kell leküzdenie, olvasható a játék leírásában, hanem családi konfliktusokat is meg kell oldania és szembe kell néznie önnön félelmeivel.

A legnagyobb problémát azonban hősnőnk asztmája jelenti

– védtelenné válik, ha hosszabb időre meg kell válnia inhalálókészülékétől, és a fel-feltörő köhögés sem kimondottan előny, ha a szörnyek a hangokra ugranak.

A Quiet Place: The Road Ahead előzetes:

A játék felnőtteknek ajánlott a karakterek folyamatos káromkodása, az erőszakos jelenetek és az ijesztő fordulatok miatt. Egyszerre lesz kapható PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re.

A játék megjelenésének időpontja még nem ismert, de talán nem kell sokat várni rá, hiszen mindjárt nyakunkon az új Hang nélkül-mozifilm! Lupita Nyong’O (12 év rabszolgaság) főszereplésével érkező előzménysztori 2024. június 27-től látható a magyar mozikban.

Addig érdemes pótolni az előző két részt – utóbbiról bővebben lent írtunk:

Hang nélkül is lehet izgalmasan süketelni – második rész

Forrás: UIP-Duna Film

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×