Hírek

Élőszereplős sorozat készülhet a Totally Spies! – Született kémek rajzfilmből

Clover, Sam és Alex újra bevetésen.

Amazon MGM Studios és Banijay Kids & Family – ami az eredeti francia rajzfilmsorozatot készítette – együttműködésében kapna élőszereplős ráncfelvarrást a Totally Spies! – A született kémek. Egyelőre csak a projekthez köthető executive producereket jelentették be a két stúdió részéről: Will Ferrell színész, Jessica Elbaum, Alix Taylor (Gloria Sanchez Productions) és Benoît Di Sabatino, a Banijay Kids & Family CEO-ja.

A tervezett sorozat hasonló történetet követne, mint a 2000-es években sugárzott animációs verzió:

három fiatal lány – Clover, Sam és Alex – titkosügynökökként védik meg a világot válogatott gonoszoktól miközben igyekeznek hétköznapi életüket is szinten tartani. Az Amazon tervei szerint az élőszereplős változat egy YA (young adult, azaz fiatalokat célzó) sorozat lenne.

Ha lemaradtál volna a rajzfilmről

Az eredeti Totally Spies Vincent Chalvon-Demersay és David Michel, 2001-ben debütált nagy sikerű animációs sorozata volt, saját mozifilmmel (Totally Spies! The Movie) és spinoffal (The Amazing Spiez!). Összesen 60 nyelvre fordították le és 220 országban forgalmazták.

A Totally Spies! még most is megy a televízióban – történetesen épp a 7. évadát sugározzák Franciaországban – később pedig az Egyesült Államokban is műsorra kerül a Cartoon Networkön. Magyar elérhetőségről egyelőre nincs hír.

Forrás: Variety

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×