Hírek

Jordan Peele új filmjére egy kicsit többet kell várni, mint eddig

Jordan Peele Twitteren osztotta meg következő filmjének várható bemutatóját.

Nem, a Mi és a Tűnj el! Oscar-díjas rendezője, Jordan Peele új filmje ismét a Universal Films égisze alatt készül. Bár a címét nem tudni, korábban kapott egy 2024. decemberi premierdátumot. Azonban Peele legutóbbi tweetje (vagy x-e) alapján ez változott:

A rendező új filmje 2026. október 23-án várható a mozikba.

A csúszása oka, hogy a tavalyi WGA és SAG-AFTRA író és színészsztrájk alatt az új Peele film munkálatai leállásra kényszerültek, ami miatt nem lehetett tartani az idei bemutatót.

Az új premierdátummal együtt azonban nem érkeztek új hírek a filmről, annak cselekményéről, vagy castingjáról. Az Empire Magazin azonban felhívja a figyelmet arra, hogy az új bemutató Halloween időszakára esik, amiből lehet következtetni egy horror műfajú film lehetőségére. Amint érkezik erről friss és biztos hír, megírjuk!

Addig is ajánljuk Jordan Peele produceri munkáit is, mint például az idei Majomembert vagy a Them sorozat 2. évadát. De Peele-ék így sem unatkoznak: 2025-ben várható a Peele-féle Monkeypaw produkciós cégtől Marlon Wayans főszereplésével a Him,  és a People Under The Stairs horror remake.

Jordan Peele legutóbbi filmjéről, a Nem (Nope) kritikánkban írtunk bővebben:

Nem hiszem el! Jordan Peele kikezdett a sci-fivel

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×