Hírek

Sandman megtalálta új testvéreit – Ezek a színészek fogják a 3 új Végtelent alakítani

Forog a Sandman sorozat 2. évada, aminek örömére a Netflix megosztotta a nagyérdeművel, kik fognak csatlakozni a Végtelenek nagy családjához.

Az Álom folytatódik

A 10 részes Sandman sorozat Neil Gaiman azonos című képregényén alapszik, amely a DC Vertigo imprintje alatt indult útjára (bővebben képregénykritikánkban olvashatsz róla). A 2022 augusztusában bemutatott sorozatváltozat zajos sikert aratott, és bár hosszas várakozás után, a Netflix zöld utat adott neki. A Sandman 2. évad forgatása is elkezdődött, amit röviddel egy fontos bejelentés követett: az alkotók – Neil Gaiman, a képregények írója és Allan Heinberg, David S. Goyer, a Sandman sorozat showrunnerjei – bejelentették, kik fognak csatlakozni a Végtelenek családjához.

Ugyanis az 1. évadban csak néhányukkal találkoztunk: Morpheusszal, azaz Álommal Tom Sturridge alakításában; Halállal, akit Kirby Howell-Baptiste formál meg (és a Halott Fiúk Nyomozóirodában is vendégszerepelt), az érzelmek szakértőjével és felszítójával, Vággyal (Mason Alexander Park) és Donna Preston mint Kétségbeeséssel.

3 új családtaggal csatlakozik a Végtelen famíliához:

  • Adrian Lester (Trigger Point, Beépített férj) Végzet szerepében
  • Esmé Creed-Miles (Hanna, Babák városa) Delíriumként
  • Barry Sloane (Szégyentelenek, Suttogók) mint Pusztítás
Esmé Creed-Miles (Delírium), Adrian Lester (Végzet) és Barry Sloane (Pusztítás) – Sandman új testvérei (forrás: Variety)

A Variety a behozott szereplők alapján azt írja, a várható Sandman 2. évad a Párák évszakának további részét fogja adaptálni.

Az 1. évadból szintén visszatérnek a következő szereplők: Patton Oswalt (Mátyás), Vivienne Acheampong (Lucienne), Gwendoline Christie (Lucifer), Jenna Coleman (Johanna Constantine), Ferdinand Kingsley, Stephen Fry (Gilbert), Asim Chaudhry (Ábel), Sanjeev Bhaskar (Káin), Vanesu Samunyai (Rose Walker) és Razane Jammal (Lyta Hall).

A Sandman 2. évadának várható premierjéről nem osztott meg egyelőre a Netflix hírt. De amíg várjátok az új részeket, ajánljuk újrázni/pótolni az 1. évadot. Vagy elmélyedni a képregényekben.

Méltó adaptálást kapott a Sandman – évadkritika

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!