HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A Direct One-on streamelheted a legújabb The Walking Dead sorozatot

A The Walking Dead: The Ones Who Live után a Daryl Dixon is visszanézhető lesz a Direct One appban.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A posztapokaliptikus Franciaországban sodorja partra a víz az áprilistól már Magyarországon is látható a The Walking Dead: Daryl Dixon című sorozat címszereplőjét, aki miközben próbálja összerakni, hogyan került oda, egy „isteni küldetésre indul”.

Az epizódokat hétről hétre megtalálod az AMC videótárában, így bármikor streamelheted kizárólag a Direct One kínálatában!

HIRDETÉS

Szintén májustól lesz elérhető a valós eseményeken alapuló Az évszázad csalása, amelyet a többek közt César-díjjal elismert Xavier Giannoli alakított a vászonra, Vincent Lindon főszereplésével. A történetben egy szélhámosokból álló Belleville-i banda összeáll egy felsőbb osztálybeli kereskedővel, hogy milliárdokat tüntessenek el a környezetszennyezés elleni harc támogatására életre hívott karbonkvóta piacáról. A cím ráadásul nem csupán jól hangzik, az 2008-2009-ben történt franciaországi eseményeket a francia és az európai hatóságok nevezték el így – a lebilincselő CANAL+ szériát semmiképp sem érdemes kihagyni májusban!

Rejtélyekben sem lesz hiány a Direct One-on

Májusban is folytatódik a Hat idegen: A váratlan vendég c. sorozat. A Hat idegen: A váratlan vendég epizódjaiban a büntetett előéletű Xavier egészen egy tanyáig követ egy szinésznőt, Ariane-t. A férfinak azonban nyoma veszik, ettől kezdve pedig egyre több gyanús és tragikus esemény követi egymást.

Alapjaiban változik meg az élete a Minden megy tovább című dráma főhőseinek, miután kiderül a várandós édesanya, Valeria súlyos betegsége. Az epizódok olyan súlyos témákat dolgoznak fel, mint a depresszió vagy a házassági problémák, miközben a humor végigkíséri a szereplők mindennapjait, lehetővé téve számukra a túlélést.

Mire képes egy szülő? Ezt a kérdést boncolgatja a Fiam arcai című sorozat, amely a néző elé tárja a skizofréniával diagnosztizált fiú, Jacob összeomlását és édesanyja, Mariell küzdelmét, aki bármire hajlandó fia gyógyulása érdekében. Májusban érkezik az appba a hazájuk felszabadításáért küzdő Natália Correia írónő, Snu Abecassis könyvkereskedő és Vera Lagoa újságíró történetét elmesélő, Három nőről című sorozat, akik fontos szerepet játszottak az 1974-es portugáliai áprilisi forradalomban, véget vetve António de Oliveira Salazar diktátor 40 éves uralmának.

Forrás: Direct One

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.