HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az ausztrál katonák egy túszvideóval próbálják megmenteni magukat, de csak híresnek sikerül lenniük – FOGSÁG premier

Milyen messzire hajlandóak elmenni az emberek a hírnév érdekében? A F*O*G*S*Á*G című sorozat erre keresi a választ.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Direct Now appban február 26-tól elérhető egyik legújabb tartalom, a F*O*G*S*Á*G (C*A*U*G*H*T) című vígjáték sorozat lesz, ami korunk hírnév utáni hajszáját veszi górcső alá egy nem mindennapi szituációban. A történet szerint négy ausztrál katona épp titkos bevetésen vesz részt egy távoli szigeten, amikor a helyi szabadságharcosok fogságba ejtik őket. Hogy mentsék az életüket, alkut kötnek fogvatartóikkal: megígérik, hogy elkészítik a világ legütősebb túszvideóját, hogy ismertséget szerezzenek a közösségi médiában, ezzel támogatva a szabadságharcosok ügyét. A felvétel futótűzként kezd terjedni, a katonák híressé válnak, de hamar rádöbbennek, hogy elrablásuk talán a legjobb dolog, ami történhetett velük.

F*O*G*S*Á*G előzetes:

F*O*G*S*Á*G hatrészes sorozat, amit eredetileg az ausztrál Stan mutatott be, mint az „ausztrál Trópusi vihar”, csak Kick Gurry (Edge of Tomorrow) rendezésében, akinek ez a rendezői debütálása. Főszerepben Erik Thomson, Kick Gurry, Ben O’Toole, Alexander England és Lincoln Younes. További ismert nevek még Susan Sarandon, Travis Fimmel, Sean Penn, Tuppence Middleton, Matthew Fox, Bryan Brown, Rebecca Breeds és Bella Heathcote

HIRDETÉS

Ezenfelül a Direct One appot februárban olyan izgi sorozatokkal töltötték fel, mint az Évek alatt, a Határtalanul, a Vörös ajtó, vagy az általunk is bemutatott A brigád is bőven pótolható még.

Forrás: Direct One