HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Annyira sikeres a Fallout, hogy már zöld utat is kapott a 2. évad

A Prime Video sikeresen ugrott bele a videójátékadaptáció-versenye: akkora siker a Fallout már most, hogy be is rendelték a széria 2. évadát.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Kilter Films és Jonathan Nolan és Lisa Joy (Westworld) executive producerek és Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner showrunnerek sorozata, Fallout (ami a Bethesda közkedvelt videójátéka alapján készült) a Prime Video streaming szolgáltató legnépszerűbb tartalmai között landolt, mondhatni rögtön a premier után. Ugyanis a széria jelenleg a 3. legnézettebb Amazon-sorozatok közé került, és eddig ez a legnézettebb is a Hatalom gyűrűi óta – mind a 240 országban, ahol április 10-én debütált.

Egy ilyen siker után nem kérdés a folytatás: az Amazon zöld utat adott a Fallout 2. évadának.

Jonah, Lisa, Geneva és Graham az egész világot meghódították egy úttörő, őrült sorozattal. Az ikonikus videójáték rajongóinál magasan volt az a bizonyos léc, de úgy tűnik, eddig meg tudtuk ugrani, miközben több millió új rajongót is szereztünk a franchise-nak

HIRDETÉS

– nyilatkozta az Amazon MGM Studios vezetője, Jennifer Salke a folytatás kapcsán, és megköszönte mind az alkotók, mind a színészek és a Falloutot megalkotó fejlesztő-cég, a Bethesda alázatos munkáját, amellyel elhozták a nézőknek a sorozat változatot.

Ha még nem értél a végére, a Fallout sorozat április 10. óta elérhető az Amazon Prime streaming szolgáltató műsortárában – már a teljes évad!

Forrás: Amazon Press