Hírek

Hivatalos: A Vaják sorozat az 5. évaddal fog befejeződni

A Vaják útja végéhez ér.

Elindult a Vaják 4. évadának forgatása – Gerralt szerepében immár Liam Hemsworrth – és az olvasópróbák megkezdődőtek a színészek számára. A Netflix a forgatás mellett bejelentette azt is, hogy meddig terveznek még az új Witcherrel és a történettel:

Hivatalosan is megerősítették, hogy a már berendelt 5. évad lesz az utolsó.

Az utolsó évadok Andrzej Sapkowski utolsó Vaják-könyveinek- cím szerint: Tűzkeresztség, Fecske-torony és a Tó úrnője – eseményeit fogják adaptálni.

A Netflix sorozat alkotója és showrunnerje, Lauren Schmidt Hissrich egy Sapkowski történetének méltó és eposzi lezárást ígér. Továbbá arra is utalt, hogy igazán színes tehetségekkel bővül a széria castingja. Liam Hemsworth mellett például Laurence Fishburne (Mátrix-trilógia) is erősíti a Vajákot Regis szerepében. Továbbá Sharlto Copley (District 9), aki a hírhedt fejvadászt, Leo Bonhartot fogja alakítani; James Purefoy (The Following) mint Skellen (Emhyr tanácsosa és kémje), és Danny Woodburn (Watchmen), aki a könyek közkedvelt törpjét, Zoltánt fogja játszani.

A Netflix egyelőre nem jelentette be, hogy mikor várható a Vaják 4. évada, vagy hogy milyen formában tervezi bemutatni. A legutóbbi, Henry Cavillal utolsó 3. évadot 2023-ban két részletben mutatták be a közönségnek – az első félről így értekeztünk:

Vaják 3. évad, első fejezet – Henry Cavill feladta, vele együtt én is

Forrás: Tudum

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×