Hírek

A Witcher 4. évadában már nem Henry Cavill lesz Ríviai Geralt

A Netflx berendelte a Witcher sorozat 4. évadát, egy nem várt fordulattal: nem Henry Cavill fogja Ríviai Geraltot játszani.

Henry Cavill a héten megörvendeztette a rajongóit, ugyanis bejelentette, hogy ismét magára ölti Superman köpenyét. Ami együtt járt egy nehéz döntéssel is számára: szögre kell akasztania Ríviai Geralt gúnyáját. A vaják jelmez nem marad sokáig parlagon.

A Netflix a szomorú hírrel együtt bejelentette, hogy a 4. évadban Liam Hemsworth fogja alakítani Geraltot.

Liam Hemsworth – Chris és Luke Hemsworth testvére – olyan filmekből lehet ismerős, mint Az utolsó dal, Az Éhezők viadala vagy a Most Dangerous Game.

Cavill így kommentálta a színészváltást:

Szörnyekkel és kalandokkal teli utam Ríviai Geraltként beteljesedett, és sajnálatomra a 4. évadra leteszem medálomat és kardomat. Helyettem a fantasztikus Liam Hemsworth ölti magára a Fehér Farkas köpenyét. Akárcsak a legnagyobb irodalmi szereplők esetében, tisztelettel adom át a karakter megformálásának örömét Liamnak, és lelkesedéssel figyelem, hogyan játssza el az egyik legfantasztikusabb és legárnyaltabb férfit. Liam, jó uram, eme karakterben számtalan mélység rejlik, melybe kívánom, örömmel vesse magát bele.

A jövő nyáron érkező 3. évadban még Henry Cavill kelti életre a Vajákot. Witcher nélkül addig sem maradunk, ugyanis december 25-én érkezik az előzménysorozat, a The Witcher: Blood Origin.

A Witcher 2. évadát igencsak szerettük, itt írtunk róla korábban:

A jussa egy részét már megkapta a Vaják – The Witcher 2. évad kritika

Forrás: Deadline Hollywood

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.