HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megjöttek az emberarcú csápos paraziták, hogy átvegyék a hatalmat tőlünk – Paraziták előzetes

Milyen lenne, ha egy teljesen emberszerű idegenfaj venné birtokba az emberiséget? Ezzel a gondolattal játszik el a Netflix áprilisban érkező dél-koreai sorozata, a Paraziták.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Paraziták: A szürkeség c. sci-fi -horror sorozat története ismerős lehet az animéseknek, ugyanis az alapot Hitoshi Iwaaki azonos című mangája szolgáltatja. A hamarosan a Netflixen debütáló sorozat Japán helyett Dél-Koreába helyezi a manga történetének helyszínét, továbbá új szereplőket hozzáadva a sztorihoz, ami izgalmas nyújthat azoknak, akik ismerik az eredetit. Másrészt a Paraziták élőszereplős feldolgozása nem feledkezik meg a manga képi világáról és brutalitásáról – ahogyan azt az első előzetes is bizonyítja.

Paraziták előzetes:

A sorozat egyik főszereplője Su-in (a Soulmate-ből és a Bad Police-ból ismert Jeon So-nee alakításában), akinek arra a kellemetlen felismerésre kell jutnia, hogy testében egy másik lény lakozik. Egy parazita, amely fajnak képviselői most terveznek beváltani világuralmi törekvéseiket. Az ő megállításukra verbuválódik a Szürkeség nevű szervezet, akiket szintén aktívan fog követni a Netflix szériája.

HIRDETÉS

Jeon So-nee mellett olyan dél-koreai színészek erősítik a szereplőgárdát, mint Koo Kyo-hwan (D.P., A királyság titkai: Az északi Ashin, Boksoon kettős élete), Lee Jung-hyun (Limit, A titokzatos nő, Night of the Undead), Kwon Hae-hyo (D.P., Szerelem és egyéb időjárási jelenségek, Peninsula) és Kim In-kwon (The Cursed: Dead Man’s Prey, The Battle of Jangsari).

A Parazitákat Yeon Sang-ho rendezi, aki olyan filmeken dolgozott, mint a szintén a Netflixen debütált JUNG_E vagy a Hellbound sorozat. A forgatókönyvet is Yeon jegyzi Ryu Yong-jae-vel közösen.

A Paraziták: A szürkeség 2024. április 5-én érkezik a Netflix műsortárába.

Forrás: Netflix Media