HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Kiderült, mikor érkezik a The Boys 4. évad az Amazon Prime-ra

A szuperhősöket keresztül-kasul kifordító sorozat hamarosan visszatér – jelentette be az Amazon Prime Video.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A The Boys 4. évad tavaly bemutatott rövid előzetese bőven előrevetítette, hogy érdemes várni az amúgy is népszerű szuperhős sorozat soron következő etapját. Az Amazon Prime Video akkor még nem jelentette be a pontos premier dátumát, azonban február 22-én ez is megtörtént:

A The Boys 4. évad 2024. június 13-án érkezik a Prime Video műsortárába.

És rögtön 3 epizóddal. Ezt követően pedig heti egy résszel folytatódik az aktuális évad. Az összesen nyolc epizódot számláló szezon így július 18-án fog befejeződni. A Prime Video nemcsak az Egyesült Államokban, hanem minden olyan országban júniusan indítja a The Boys 4. évadot, ahol elő lehet fizetni a szolgáltatásra – így Magyarországon is.

HIRDETÉS

Ahogyan az eddigi The Boys évadokban, úgy a világ most sincs biztonságban. Victoria Neuman egyre közelebb kerül az Ovális irodához, beváltva politikai ambícióit, Homelander hathatós segítségével. Butcher sem áll a helyzet magaslatán, ugyanis csapata, a The Boys szétszéledt, megelégelve hazugságait. És még Becca fia is eltűnt. Gyorsan helyre kell hoznia mindent, mert különben nagy baj lesz.

A The Boys visszatérői színészei Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit és Cameron Crovetti. A 4. évadhoz csatlakozó újoncok Susan Heyward, Valorie Curry és a The Walking Deadből jól ismert Jeffrey Dean Morgan.

The Boys 4. évad premier bejelentését egy új plakát is kísérte:

Forrás: Amazon Prime Video