HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

A demokráciák azért buknak el, mert az emberek hülyék – Megérkezett The Boys 4. évadának első előzetese

A Gen V spinoff kitérő után újra itt a The Boys úgy, ahogyan eddig is szerettük.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A jelenleg zajló brazíliai CCXP eseményen a Fallout előzetese után a Prime Video bemutatta a legnagyobb húzósorozatukká nőtt The Boys igencsak várt 4. évadának első trailerét – amit a közösségi médiában megosztott sejtelmes Homelander kép már előre jelzett.

The Boys 4. évad előzetes:

A világ pedig nincs biztonságban. Victoria Neuman egyre közelebb kerül az Ovális irodához, beváltva politikai ambícióit, Homelander hathatós segítségével. Butcher sem áll a helyzet magaslatán, ugyanis csapata, a The Boys szétszéledt, megelégelve hazugságait. És még Becca fia is eltűnt. Gyorsan helyre kell hoznia mindent, mert különben nagy baj lesz.

HIRDETÉS

A The Boys visszatérői színészei Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit és Cameron Crovetti. A 4. évadhoz csatlakozó újoncok Susan Heyward, Valorie Curry és a The Walking Deadből jól ismert Jeffrey Dean Morgan.

Az előzetessel egy dolog nem derült ki eddig: a pontos premierdátum. A Prime Video egyelőre annyit ígért, hogy

2024-ben várhatjuk a The Boys 4. évadát.

Emellett korábban bejelentettek egy Mexikóban játszódó spinoff sorozatot Gael Garcia Bernal és Diego Luna főszereplésével.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük