Hírek

Fallout sorozat első előzetese andalító zenével csábít felfedezni a világ vége utáni borzalmakat

A Prime Video égisze alatt forgó Fallout sorozatot immár nemcsak képeken, hanem az első előzetesen is megcsodálhatjuk.

Az utóbbi évek egyik legnépszerűbb disztópia videójátéka a Bethesda-féle Fallout, amelyből 2020 óta Lisa Joy and Jonathan Nolan, a Westworld showrunnerjei fejlesztenek sorozatadaptációt. A legelső részeket maga Jonathan Nolan rendezi, a széria útját pedig Geneva Robertson-Dworet és Graham Wagner showrunnerek egyengetik.

A héten bemutatott legelső képek után megérkezett az első előzetes is, hogy meggyőzzön, tényleg 2024 egyik legvárósabb videójátékadaptációjával van-e dolgunk. A Fallout rövid trailerét a São Paulóban tartott CCXP-n mutatták be.

Fallout sorozat előzetes:

A Fallout sorozat az ismert világot 2077-ben romba döntő Nagy Háború után 219 évvel veszi fel a fonalat. Hogyan boldogult a következő két évszázadban az emberiség? Lucy (a Yellowjacketsből ismert Ella Purnell alakításában) nem tudja, de talán választ kaphat kérdésére, amikor kiléphet abból a föld alatti Menedékből, ahol addigi életét élte elzárva mindentől. Nem hiába: a felszínen ugyanis óriásbogarak, mutánsok és az emberiség nem túl barátságos maradéka ólálkodik.

A Fallout 2024. április 12-én startol a Prime Video-on.

Az előzetes mellé friss ropogós poszterek is érkeztek.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×