Hírek

Az eltérített járat sorozat nem csak egyszeri eltérítés marad – Az Apple zöld utat adott a 2. évadnak

Idris Elba repülőgép-eltérítős sorozata, Az eltérített járat új évaddal folytatódik.

Sam Nelson – akit Idris Elba alakít – céges tárgyalások során szerzett tapasztalatait egy fegyveres repülőgépeltérítés során kénytelen kamatoztatni – ebből az alaphelyzetből indított Az eltérített járat (Hijack) c. thriller sorozat, ami végül a Nielsen Streaming adatai szerint 2023 az eredeti sorozatok Top 10-es listájának egyik kiemelt helyű szériája lett. Emellett a nézői visszajelzések is igen pozitívok voltak – Rotten Tomatón például igen hamar “Certified Fresh” lett. Így nem is volt kérdés, hogy az Apple kér egy 2. évadot Az eltérített járatból.

George Kay (Lupin, Criminal) és Jim Field Smith (Criminal, Litvinenko) közös sorozatának folytatásáról még nem sokat tudni, egyelőre csak a produceri csapat állt fel. Jamie Laurenson, Hakan Kousetta és Tom Nash a 60Forty Filmtől érkeznek, Kay és Field Smith pedig Idiotlamp Productions produkciós cégtől erősítik tovább a szériát mint executive producerek. Jay Hunt, az Apple TV európai kirendeltségének kreatív igazgatója azt ígéri, hogy a 60Forty Film és az Idiotlamp munkatársaival együtt Az eltérített járat egy legalább olyan színvonalú 2. évaddal folytatódik,  mint amilyen a legelső volt.

Az eltérített járat sorozatot mi is nagyon szerettük, bővebben kritikánkban ajánljuk:

Az eltérített járat új életet tudott lehelni egy eléggé elhasznált témába

Forrás: Variety / Apple Press

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×