Hírek

Adrenalintól dagadó Országúti diszkó remake érkezik az Amazonra

A kultklasszikus státuszba érő Országúti diszkó tavasszal új ráncfelvarrásban érkezik az Amazon Prime Videóra. Az első előzetes pedig azt is megmutatja, mit várhatunk az új feldolgozástól.

Az 1989-es akciófilm remake-jében ezúttal Jake Gyllenhaal bújik Dalton szerepébe, hogy rendet tegyen. Az új filmben egykori UFC-s karrierje után Dalton anyagi problémákkal küzd. Így kapóra is jön a felajánlás – miután rajtakapja a Florida Key kidobósa azon, hogy a kocsijában alszik -, hogy besegítsen a csehóbeli rend fenntartásában. De nem akármilyen arcokat kell helyre rakni! Törvényenkívülieket és motoros bandák kemény tagjait. Őket mutatja be az új Országúti diszkó első előzetese:

Országúti diszkó előzetes:

További szereplők Jessica Williams (Direkt terápia), Billy Magnussen (Nincs idő meghalni), Daniela Melchior (Az öngyilkos osztag), Gbemisola Ikumelo (A League of Their Own), Lukas Gage (A Fehér Lótusz), Hannah Love Lanier (Fekete hölgyek szkeccs showja), Travis Van Winkle (Te), B.K. Cannon (Why Women Kill), Arturo Castro (Broad City), Dominique Columbus (Ray Donovan), Beau Knapp (Seven Seconds) és Bob Menery. A filmet Doug Liman (A holnap határa) rendezte, Anthony Bagarozzi és Charles Mondry forgatókönyve alapján. Az 1989-es film producerei közül visszatért Joel Silver cégével, a Silver Picturesszel. További executive producerek JJ Hook, Alison Winter és Aaron Auch.

Az Országúti diszkó 2024. március 21-én érkezik a Prime Videóra.

A filmet 2021-ben – amikor Liman aláírt a még független MGM studiónak a rendezésre – még mozis bemutatóra szánták, azonban az amazonos felvásárlást követően az új tulaj jócskán áthúzta a számításokat: a mozi helyett Prime videós premiert kapott a film. Erről a rendező a Deadline-nak mesélt interjújában, amikor arról kérdezték, miért bojkottálta a film SXSW fesztiválos premierjét.

Az Országúti diszkó filmhez plakát is érkezett:

Forrás: Prime Video

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×