Hírek

A mennyeien pokoli páros újra szembenéz az Armageddonnal – Folytatódik az Elveszett próféciák

Bár Neil Gaiman és csapata nem fizeti be a nézőket terápiára az Elveszett próféciák 2. évada után, egy hivatalos 3. évad berendelés megnyugtathat mindenkit.

Az Amazon Prime komfort fantasysorozata, az Elveszett próféciák 2. évada nem marad elvarratlanul. Neil Gaiman, Terry Pratchettel közösen megálmodott folytatása is képernyőre kerülhet:

A Prime Video zöld utat adott az Elveszett próféciák 3. évadának.

Nagyon boldog vagyok, hogy végre be tudom fejezni azt a történetet, amit Sir Terry Pratchettel terveztem 1989 és 2006 között. Terry eltökélt szándéka volt, hogy ha tévésorozatot készítünk az Elveszett próféciákból, akkor végig tudjuk vinni a történetet.

nyilatkozott Neil Gaiman a hír kapcsán.

Az Elveszett próféciák 1. évada teljes egészében az Armageddon megakadályozásáról, veszélyes jóslatokról és a világvégéről szólt. A 2. évad egy bájos és kedves sztori volt, annak ellenére is, hogy nem volt olyan boldog a vége, mint ahogyan azt egy bizonyos Ördög és Angyal remélhette. A soron következő 3. évadban újra a világvége lesz terítéken. Az Armageddon tervei balul sültek el. Csak Crowley és Aziraphale összefogása hozhatja helyre. De nem beszélnek egymással!

Az Elveszett próféciák 3. és egyben záróévada forgatása hamarosan megkezdődik Skóciában. Bár pontos premierdátum még nincs, de a Prime Video ígérete szerint a befejezés is náluk fog debütálni, és több, mint 240 ország, ahol elérhető streamingszolgáltatásuk egyidőben fogja látni. Ezzel a sorozattal nem ér véget az Amazon/MGM Studio és Neil Gaiman közös munkája – az Amazon ugyanis első betekintés jogával bír Gaiman munkáira, és már javában forog az Anansi fiúk alapján készülő széria is.

Amíg várjuk az Elveszett próféciák sorozat új részeit, ajánljuk pótlásra az előző évadot vagy az 1. évad alapjául szolgáló könyvet.

Forrás: Prime Video Press

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×