Hírek

Nyomozó halott fiúkkal bővül a Netflix-féle Sandman univerzum – Halott Fiúk Nyomozóiroda előzetes

Halott Fiúk Nyomozóiroda címen érkezik új képregénysorozat egyenest a Netflix-féle Sandman univerzumba.

Neil Gaiman és Matt Wagner Dead Boy Detectives képregényének adaptációjának bár 2021-ben a Warner adott zöld utat, év elején már Netflix karolta fel, mert nem illett a DC filmes univerzum jelenlegi terveibe és a 2024-es debütálás sem lett volna lehetséges – erről korábban itt írtunk. A Netflix tartja a jövő évi megjelenést, amit jelzett a most a Geeked Weeken bemutatott első előzetesével – amiből azt is megtudjuk, hogy itthon Halott Fiúk Nyomozóiroda címen keressük majd a szériát.

Halott Fiúk Nyomozóiroda előzetes:

A főszerepben George Rexstrew és Jayden Revri, akik a két halott nyomozófiút – Edwin Payne és Charles Rowland  – fogják alakítani, akik a továbblépés helyett úgy döntöttek, a Földön maradnak szellemként és ügyeket tárnak fel. A Sandman rajongók már találkozhattak a srácokkal a Párák Évszaka c. kötetben, A Halott Fiúk Nyomozóirodát showrunnerként Steve Yockey, A légiutaskísérő írója vezeti Beth Schwartzzal (Arrow) együtt.

Netflix hivatalos szinopszisa:

A Sandman univerzumában játszódó új, természetfeletti erőkről szóló sorozatban két kamasz srác egymásra talál a halálban, és bármit megtesznek, hogy együtt maradhassanak – például megszöknek pár gonosz boszorka, a pokol és a Halál elől is. Összefognak Crystallal (Kassius Nelson), a médiummal, hogy együtt felgöngyölítsék a halandók világának legrejtélyesebb, paranormális ügyeit.

A Halott Fiú Nyomozóiroda sorozatnak viszont pontos premierdátuma egyelőre nincs, de valószínűleg 2024-ben érkezhet a Netflixre.