HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Október 7-én mutatja be az RTL Enyedi Ildikó emberkereskedőkről készített sorozat-epizódját

Október 7-én 23.30-kor debütál a nézők előtt a Paprika Studios és az RTL Magyarország közös sorozatötlet pályázatának 2021-ben nyertes pályaműve, az Angyaltrombiták.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A HypeWriter pályázaton nyert  Besenyei Katalin ötlete és forgatókönyve alapján készült sorozatot Enyedi Ildikó (Testről és lélekről, A feleségem története) rendezte. Enyedi alkotótársai, többek között Vaszari Júlia operatőr, Karácsony Ilona jelmeztervező és Láng Imola látványtervező volt.

Az Angyaltrombiták legelső részét október 7-én 23:30-kor vetíti az RTL tévécsatorna. A tévés premier után pedig az RTL +-on pótolható az epizód – és a sorozat – egészen év végéig.

A thriller műfajú történet főszereplője Anna és Jázmin, akik emberkereskedelem áldozatai voltak, most pedig egy magyarországi védett házban élnek. Miután megtudják, hogy Jázmin 15 éves húga, Bella is külföldre kerülhetett megszöknek a védett házból, hogy megmentsék őt és bosszút álljanak a maffián. A főbb szerepeket Baranyi Emma, Kurta Niké és Berki Szofi alakítja.

HIRDETÉS

Angyaltrombiták előzetese: