Hírek

Daisy Ridley családi titkokat bolygató thrillerrel tér vissza – A lápkirály lánya előzetes

Karen Dionne azonos című könyve alapján készült thriller hazánkat sem kerüli el.

A lápkirály lánya a film producereinek – Teddy Schwarzman (Kódjátszma), Keith Redmon (A visszatérő) és Mark L. Smith 2018 óta dédelgetett projektje. Karen Dionne könyve – amit itthon az Agave Könyvek adott ki 2017-ben – alapján készült produkciót még 2021-ben jelentették, Daisy Ridley – az új Star Wars-trilógia Reyje – főszereplésével. A filmet a Limitless és a Divergent rendezője, Neil Burger dirigálja, a forgatókönyvön A visszatérő írói, Mark L. Smith és Elle Smith dolgoztak.

A lápkirály lánya végre érkezik a mozikba is. Hazánkban október 5-től keressétek a moziműsoron.

Kedvcsinálóként pedig nézzétek meg a magyar szinkronos előzetest:

A lápkirály lánya előzetes:

Főszereplők: Daisy Ridley, Ben Mendelsohn, Garrett Hedlund, Brooklyn Prince.

Miről szól A lápkirály lánya?

Helena (Daisy Ridley) tökéletes életet él a férjével és a kislányával egy amerikai kisvárosban. De van néhány titka, amiről sem a férje, sem a körülötte élők nem tudnak – és az az idill, amit ennyi hazugság terhel, nem lehet tartós.

Amikor két életfogytiglanra ítélt fogoly megszökik egy börtönből, kiderül, hogy a nő nem árva, ahogy eddig mondta. Évtizedekkel ezelőtt az anyját elrabolta egy férfi, és Amerikának arra a mocsaras területére hurcolta, ahol teljesen eltűnhetett vele a világ szeme elől. Helena ott született a rabságban, és tízéves volt, amikor az anyjának végre sikerült megszöknie vele.

Ő azóta bujkál, nem akar tudni az apjáról, és nem akarja, hogy az tudjon róla. De nagyon sokszor gondol rá, és arra a szabadságra, amit a természet közelében a magáénak hitt. És érzi, hogy az apja most el fog jönni érte. Csak azt nem döntötte még el, hogy mit tesz majd, amikor szembe találkoznak: harcba száll, vagy megszökik vele. (Intercom)

Extra érdekesség, hogy A lápkirály lánya ugyanazon az észak-karolinai mocsárvidéken játszódik, ahol az Ahol a folyami rákok élnek tavalyi filmadaptációja.

A film plakátja:

Forrás: Intercom