Hírek

Fedélzetre fel! Kiderült, mikor tér vissza A zászlónk halált jelent az HBO Maxra

Ahoj, szárazföldi patkányok! Kedvenc kalózos vígjátéksorozatotok újra kihajózik. Októberben érkezik A zászlónk halált jelent.

A zászlónk halált jelent 2021-es premierje lelkes rajongótábort toborzott magának a kalózhajó fedélzetére. David Jenkins bábáskodása alatt forgó széria Stede Bonnet (Rhys Darby)  XVIII. század elején élt arisztokrata valós alapokon nyugvó történetét meséli el, aki fogta magát, és kalózhajót és kalózokat vett magának. Ebből pedig egy szerethető sorozat kerekedik emberi kapcsolatokról, társadalmi nyomásról és a macsókultúra, illetve a nemi szerepekhez kapcsolt elvárt kötelességek lebontásáról, egy vicces, kalózos közegben. Bővebben 1. évados kritikánkban ajánljuk!

Az HBO Max korábbi promóciós videóiból már sejteni lehetett, hogy a rettentően mókás kalózok 2023 második felében térnek vissza a képernyőre és a streamingre egyaránt. Ám a premierdátumot azonban eddig homály fedte. A Vanity Fair magazin leleplezte a bemutató hónapot és a legelső képeket a 2. évadból.

2023 októberéig kell csak várni A zászlónk halált jelent új részeire.

A 2. évadra visszatér Rhys Darby, Taika Waititi és Vico Ortiz. Mellettük pedig Zászlónk halált jelent-újoncokként mutatkozik be Minnie Driver, Ruibo Qian, Madeleine Sami és Anapela Polataivao.

És amíg várjátok a pontosabb időpontot, íme a Vanity Fairben látható képek:

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!