Hírek

Scott Pilgrim visszatért a gyökereihez -Befutott a Scott Pilgrim anime első előzetese

A Netflix derült égből bemutatta a korábban beharangozott Scott Pilgrim anime előzetesét, amiben felfedte a premierdátumot is. 

Az UCP (a Universal Studio Group egyik cége) és a Netflix közösen porolta le Scott Pilgrim történetét, hogy újra képernyőre vigye – adta hírül 2022-ben a The Hollywood Reporter. A  sztori ezúttal anime-ként éled újra, és bár még nem tudni, milyen mértékben fogja adaptálni a képregényeket, és mennyiben fog eltérni a filmtől, de a rajongóknak nem kell (annyira) félni ettől. A produceri székben ott lesz a képregény szerzője, Bryan Lee O’Malley és BenDavid Grabinski (Are You Afraid of the Dark? Nickelodeon sorozat alkotója), akik a forgatókönyvért és a showrunneri feladatokért is felelnek, az animáció minőségét pedig a Science SARU biztostja. Nem feledve Edgar Wright 2010-es filmjének kultstátuszát az animére visszatérnek a film színészei, hogy újra Scott és barátai bőrébe bújjanak.

A Netflix most derült égből bemutatta a korábban beharangozott sorozat előzetesét, amiben felfedte a premierdátumot is. A látvány hűen követi Bryan Lee O’Malley stílusát, megidézve a képregény őrült geekségét.

Scott Pilgrim Takes Off előzetes:

A nyolcrészes Scott Pilgrim Takes Off anime november 17-én érkezik a Netflix műsortárába.

A Scott Pilgrim Bryan Lee O’Malley hatrészes képregénye, amely 2004 és 2010 között futott – Magyarországra 2010-ben jutott el. A történet Scottról, a kissé életképtelen geek fiúról szól, aki beleszeret a minden szempontból menő Ramona Flowersbe. Mielőtt összejönnének, Scottnak le kell győznie a lány 7 gonosz exét.