Hírek

Bölcsőrablók szakítják szét ennek a New York-i apának a családját – Így borzongat a The Changling előzetese

Egy fiatal férfi az igaz szerelmet és a család meghitt ideáját keresi. Azonban amikor vágya beteljesül, minden egycsapásra rémálommá változik. Megérkezett a The Changeling első előzetese.

Az Apple TV + soron következő horrorsorozata Victor LaVella (Fekete Tom balladája) Bölcsőrablók c. regényét veszi alapul. A World Fantasy-Díj, a Locus-díj, a Brit Fantasy-Díjas történet főhőse Apolló, akit gyerekkora óta különös álmok kísértik, miután édesapja eltűnt. Felnőttként látszólag mindezt maga mögött hagyta: sikeres könyvkereskedő lett, szerelmével pedig boldog házasságban élnek. Azonban közös gyermekük születése után a feleség, Emma a szülés utáni depresszió jeleit mutatja. Apollo szeretne segíteni szerelmén, ám amikor úgy érzi, erre képes, a nő megmagyarázhatatlan dolgot tesz, majd eltűnik. A férfin a sor, hogy kiderítse, milyen szürreális élménybe került, és ennek vajon köze van-e korábbi rémálmaihoz.

The Changeling előzetes:

LaVella könyvéből Kelly Marcel írt nyolcrészes sorozatot az Apple TV + számára. A főszerepben LaKeith Stanfield (Kísértetkastély, Júdás és a Fekete messiás) és Clark Backo (Tizenegyes állomás, Supernatural). További szereplők Adina Porter, Samuel T. Herring, Alexis Louder, Jared Abrahamson és Malcolm Barrett. A pilotepizódot Melina Matsoukas (Bizonytalan, Queen and Slim) rendezte.

A Changeling sorozat szeptember 8-án indul az Apple TV + streamingszolgáltatónál.

Premierkor az első három epizód kerül fel a műsortárba, majd október 13-án heti rendszerességgel érkeznek az új részek.

Forrás: The Hollywood Reporter

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!