Hírek

Így lett Willy Wonka elismert csokimágnás – Megérkezett a Wonka első előzetese

Megérkezett a Wonka előzetese, amiből kiderül, hogyan lett Willy Wonka csokigyártulajdonos.

A Warner Bros stúdió 2021 óta forgat filmet Willy Wonka – akit a Charlie és a csokigyárból ismerhetünk – eredettörténetéhez, aminek a főszereplője Timothée Chalamet (Dűne, Bones and All) lesz. Chalamet nem akárkik nyomdokaiba lép a Warnernél: Roald Dahl karakterét először 1971-ben Gene Wilder keltette életre, majd 2005-ben Johnny Depp. Chalamet mellett feltűnik még Rowan Atkinson, Olivia Colman, Keegan-Michael Key, Sally Hawkins, Jim Carter és Hugh Grant. Magát a filmet Paul King (Paddington) rendezi, a forgatókönyvet Simon Farnaby-val közösen írta.

A Wonka film premierje idén várható, ám eddig nem sok marketingmozgolódást lehetett tapasztalni a film körül. A film logóját és néhány képet láthattunk eddig Chalametről mint Wonka. Legutoljára az áprilisban tartott CinemaConon láthatott a nagyérdemű előzetest – ám csak a jelenlévők, ugyanis online még nem debütált. Ezidáig.

Tihomthée Chalamet elárulta, hogy július 11-én érkezik az első Wonka előzetes. És így is lett.

Wonka előzetes:

A Wonka film december 15-én érkezik a mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×