Hírek

Paragyerekes horror borzongatja idén nyáron az idegeket a Netflixen

A Sundance Filmfesztiválon debütált ausztrál pszichothriller, a Run Rabbit Run a Netflixen mutatkozik be a nagyérdemű előtt.

Run Rabbit Run előzetes:

Daina Reid (Shining Girls, A szolgálólány meséje, The Outsider),  Hannah Kent (A Goldberg család, Devotion) forgatókönyve alapján készült filmjében egy mesterséges megtermékenyítésre specializálódott orvos, aki lányán furcsa dolgokat kezd észre venni: kísértetiesen kezd hasonlítani elhunyt lányára, Alice-re.

A főszerepet az Utódlásból ismerős Sarah Snook játssza, további főszereplők Lily LaTorre, Damon Herriman (Volt egyszer egy Hollywood) és Greta Scacchi (Terror, Barbárokra várva). Producerek Sarah Shaw és Anna McLeish.

A horrorfilmet először 2023. január 19-én mutatták be az amerikai Sundance Filmfesztiválon. Globális terjesztési jogait a Netflix kezeli, így

a Run Rabbit Run június 28-tól látható a Netflixen.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×