HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Megérkezett Nimona, hogy minden mesefigura orra alá borsot törjön

Hosszas várakozás és stúdióváltások sora után itt van Nimona immár nem képregényen, hanem animációs filmen.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A képregényen alapuló történet egy olyan világban játszódik, ahol a tudomány és a mágia ugyan külön léteznek, de megférnek egymás mellett. Itt gonoszkodik Lord Ballister Bitangfő, akinek minden tervét rendre megakadályozza esküdt ellensége, Sir Ambrosius Aranypőc – mindezt a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézet nevű cég megbízásából. A rutinszerű jó és gonosz küzdelme különösebb hibák nélkül zajlik addig, míg meg nem érkezik Bitangfőhöz az új csatlós, az alakváltó lány, Nimona.

Chloë Grace Moretz (Nimona), Riz Ahmed (Lord Bitangfő) és Eugene Lee Yang (Sir Aranypőc) főszereplésével készült a rajzfilm.

Nimona rövid előzetes:

HIRDETÉS

A Nimona június 30-tól látható a Netflixen.

Adaptációs huzavona:

Noelle Stevenson képregénye alapján készülő film régóta parkolópályán állt a 20th Century Fox Animationnél, majd a Blue Skynál. A Disney az utóbbit 2021-ben bezárta a koronavírus-járvány miatt. A Fox és a Disney 2019-es összeolvadása után úgy tűnt, a Blue Sky stúdió zavartalanul tud működni a Walt Disney kötelékében is, ám a válság erősen közbe szólt.

Hosszas mérlegelés után döntöttek a stúdió bezárása mellett. A Disney 450 munkavállalótól vált meg ekkor (de ígéretük szerint igyekeznek más stúdiókban állást találni nekik), továbbá olyan produkcióktól, mint például Noelle Stevenson Nimona képregényéből készülő rajzfilm, de a következő Jégkorszak film is kérdésessé vált. 2022 áprilisában azonban a Netflix és az Annapurna átvette a projektet.

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.