HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Íme Emma Stone, Frankenstein legújabb kreálmánya – Poor Things előzetes érkezett

A fantasztikus első képek után előzetes formájában is gyönyörködhetünk Yorgos Lanthimos (A kedvenc) legújabb filmjében. Poor Things előzetes.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A skót Alasdair Gray Poor Things c. könyvét adaptálja A kedvenc rendezője, Yorgos Lanthimos, amely A történet egy női Franekstein-szörny bizarr életéről szól, aki öntudatra ébredt, miután beültettek a fejébe egy elhalt magzat agyát. Bella Baxteren (Emma Stone) az unortodox orvos, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) hajtja végre a borzalmas műtétet. A lassan öntudatra ébredő nő rájön, milyen méltatlan helyzetbe került, ezért az első adandó alkalommal elszökik Duncan Wedderburn (Mark Raffalo) ügyvéddel, hogy megismerje az igazi világot. A regényt forgatókönyvvé A Nagy Katalin – Kezdetek írója, Tony McNamara gyúrta.

A filmben olyan színészeket láthatunk, mint Emma Stone (SzörnyellaA kedvenc), Ramy Yossef (Ramy), Willem Defoe (A világítótorony), Mark Raffalo (Bosszúállók) és Jerrod Carmichel. További szereplők Joe Alwyn (A kedvenc), Jesse Plemons, Margaret Qualley és Hong Chau.

A nem is olyan régen bemutatott első képek után pedig immár egy borzongató előzetesen leshetünk bele, mit alkotott Lanthimos:

HIRDETÉS

Poor Things előzetes:

A trailer jövetelét szintén egy új kép jelezte, melyen Emma Stone-t láthatjuk teljes viktoriánus kori szettben:

Forrás: Discussing Movies

A Poor Things Magyarországon forgott az Orgio Studiosban.

A mozikba várhatóan szeptember 8-án érkezik, reméljük, a magyar bemutatóra se kell sokat várnunk.