HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Első képeken A kedvenc rendezőjének Magyarországon forgatott női Frankenstein-szörnye filmje

Yorgos Lanthimos (A kedvenc) rendező az elmúlt időben ismét Emma Stone főszereplésével forgatott filmet, amelyhez megérkeztek az első képek. Lanthimos munkásságához hűen nem lesz hétköznapi, amit látni fogunk.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A skót Alasdair Gray Poor Things c. könyvét adaptálja Lanthimos – írtuk meg 2021-ben Facebook oldalunkon. A film a Searchlight égisze alatt készült.

A történet egy női Franekstein-szörny bizarr életéről szól, aki öntudatra ébredt, miután beültettek a fejébe egy elhalt magzat agyát. Bella Baxteren (Emma Stone) az unortodox orvos, Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe) hajtja végre a borzalmas műtétet. A lassan öntudatra ébredő nő rájön, milyen méltatlan helyzetbe került, ezért az első adandó alkalommal elszökik Duncan Wedderburn (Mark Raffalo) ügyvéddel, hogy megismerje az igazi világot.

A regényt forgatókönyvvé A Nagy Katalin – Kezdetek írója, Tony McNamara gyúrta.

HIRDETÉS

A film 2021 és 2022 között Magyarországon forgott az Orgio Studiosban.

A filmben olyan színészeket láthatunk, mint Emma Stone (Szörnyella, A kedvenc), Ramy Yossef (Ramy), Willem Defoe (A világítótorony), Mark Raffalo (Bosszúállók) és Jerrod Carmichel. További szereplők Joe Alwyn (A kedvenc), Jesse Plemons, Margaret Qualley és Hong Chau.

Első képek a Poor Thingsből:

Yorgos Lanthimos filmjét várhatóan 2023. szeptember 8-án mutatják be a mozikban.

Képek forrása: IndieWire

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük