HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Hamarosan érkezik a Madarak a dobozban spanyol spinoffja a Netflixre

2021-ben jelentette még be a Netflix, hogy spanyol spinoffot készít a Madarak a dobozban (Bird Box) c. filmből. Eddig jól el is felejtette mindenki ezt, de egy új előzetes emlékeztet, hogy de, ez megtörténik.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Bird Box Barcelona (magyarul: Madarak a dobozban – Barcelona) címen érkezik Josh Malerman Madarak a dobozban alapján készült filmje. A történet elvileg nem remake-eli a könyvet, hanem annak világában játszódik. A sztorit a The Occupant és The Head alkotói, Alex és David Pastor írták. Producerként  Dylan Clark és Chris Morgan bábáskodnak a filmen, akik Adrián Guerra és Núria Valls oldalán térnek vissza a spanyol filmekhez. Executive producerek között ott van a regény szerzője, Josh Malerman, továbbá Susanne Bier, Ryan Lewis, Ainsley Davies cccc(Chris Morgan Productions) és Brian Williams (Dylan Clark Productions).

A főszerepben Mario Casas, Georgina Campbell, Diego Calva, Alejandra Howard, Naila Schuberth, Patrick Criado, Celia Freijeiro, Lola Dueñas, Gonzalo de Castro, Michelle Jenner és Leonardo Sbaraglia.

Madarak a dobozban – Barcelona előzetes:

HIRDETÉS

A Madarak a dobozban – Barcelona július 14-én érkezik a Netflixre.

A filmet a 2018-as Madarak a dobozban adaptáció ihlette, melynek főszereplője Sandra Bullock volt. A könyv és a film egy furcsa jelenség köré épül: van valami, amire ha ránéznek, őrjöngő őrült gyilkost csinálnak az emberből. Az eset egyre gyakrabban megismétlődik, míg végül az emberi civilizáció eltűnik. Mára csak maréknyi túlélő maradt, köztük Malorie két gyermekével, akiket az egyetlen lehetséges módon nevel: a négy fal között. Azonban folyóparti otthonuk mellett sem maradhatnak sokáig biztonságban. Útnak kell indulniuk úgy, hogy elkerüljék a kórt.

A történetnek nem ez az első kiegészítő sztorija: Malerman Malorie címmel folytatta a sztorit, mert a Netflix filmjét látva ő maga is úgy érezte, számos olyan kérdés merült fel benne, amelyeket mindenképp meg kell válaszolnia.