Hírek

A Marvel csajok nem akartak, de mégis összeálltak egy űrkalandra – Marvelek előzetes érkezett

A Marvelek film ott folytatódik, ahol a Ms. Marvel sorozat stáblista utáni jelenete befejeződött. Első előzetes a Marvelekből.

Ahogyan azt előzetesen tudni lehetett a filmről, Marvel Kapitány, azaz Carol Danvers visszatér Brie Larson alakításában, valamint Iman Vellani Ms. Marvelje, azaz Kamala Khan, és a Teyonah Paris Monica Rambeau-ja is, akit legutóbb a WandaVízióban láthattunk. A film bonyodalmát az adja, hogy trió képességei összekapcsolódnak és folyton helyet váltanak a galaxisban. A történet  fonalát pedig pontosan ott vesszük fel, ahol a Ms. Marvel sorozat véget ért.

The Marvels előzetes:

 

A filmet Nia DaCosta (Kampókéz) rendezi. Főszerepben Samuel L. Jackson, Brie Larson, Teyonah Parris, Seo Joon Park, Iman Vellani, Zawe Ashton, Luke Dixey és Tony McCarthy.

A Marveleket eredetileg idén júliusban tervezték bemutatni, de a Marvel Studios egy későbbi időpontot keresett a premiernek:

véglegesen a csajok november 10-én robbannak be a mozikba.

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×