Hírek

Stranger Things animációs sorozat készül a Netflixnél

A Tótágas / Hellyel lefelé, azaz az Upside Down animációs formában is életre kel – számolt be róla az Entertainment Weekly.

Matt és Ross Duffer nagyban tervezik a Stranger Things sorozat befejezése utáni éveket az univerzummal: tervben van egy spin-off sorozat, most pedig egy animációs sorozat ötletét dobták be az anyasorozatot forgalmazó Netflixnek. Akik igent is mondtak a dologra.

Dufferék tervei szerint az animációs Stranger Things az ő gyerekkori, szombat reggeli rajzfilm matinéikból fog inspirálódni. Executive producerként pedig nem kisebb név állt be a produkció mögé, mint Eric Robles, akinek a nevéhez olyan rajzfilmek fűződnek, mint  RoboCop: Alpha Commando és a Billy és Mandy kalandjai a Kaszásszal. Mellette a Stranger Things veterán Shawn Levy és 21 Laps (az ST-n dolgozó produkciós cég) is csatlakozott a szériához. A történetről egyelőre nem tudni semmit azon kívül, hogy nem a jelenlegi ST cselekményhez fog kapcsolódni.

A Stranger Things rajzfilm ötlete nem volt előzmény nélküli: Dufferék régóta vágytak egy ilyen verzióra, továbbá a Netflix 4. évad utáni “Morning Cartoons” összeállítása is elég árulkodó volt.

Stranger Things Morning Cartoons:

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×