Hírek

Barry – Április 17-én érkezik Bill Hader sorozatának utolsó évada

A Barry, az Emmy- és DGA-díjas Bill Hader főszereplésével készült, általa rendezett, Emmy-díjas sötét humorú vígjátéksorozat április 17-én tér vissza nyolcrészes negyedik, utolsó évada első két részével az HBO-ra és az HBO Maxra. 

Cousineau-t (Henry Winkler) hősnek kiáltják ki, miközben Barry (Bill Hader) letartóztatása megdöbbentő következményekkel jár. Minden ide vezetett – a Barry kirobbanó és fergeteges utolsó felvonásához.

Idézet Bill Hadertől, a sorozat sztárjától, társalkotójától, írójától, rendezőjétől és executive producerétől:

Csodálatos utazás volt ezen a sorozaton dolgozni, és keserédes érzés számomra, hogy a történet eljutott természetes végpontjára.

A 4. évad szereplői: Az Emmy-jelölt és Emmy-díjas szereplőgárda állandó tagjai közt megtalálható Stephen Root mint Monroe Fuches, Sarah Goldberg mint Sally, Anthony Carrigan mint Noho Hank, az Emmy- és Critics Choice-díjas Henry Winkler mint Gene Cousineau és Robert Wisdom mint Jim Moss. A visszatérő vendégszereplők közt látható Michael Irby mint Cristobal, Fred Melamed mint Tom Posorro, Andrew Leeds mint Leo és Jessy Hodges mint Lindsay.

Díjak: A BARRY első három évada összesen 44 Emmy-jelölést és 9 Emmy-díjat gyűjtött be, köztük a következőket: legjobb férfi főszereplő egy vígjátéksorozatban (Bill Hader), legjobb férfi mellékszereplő egy vígjátéksorozatban (Henry Winkler), hangvágás (a félórás kategóriában), egykamerás sorozat vágása, kaszkadőrrendezés és hangkeverés (a félórás kategóriában).

A 4. évad stábja: A Barry alkotója Alec Berg és Bill Hader, executive producere Bill Hader, Alec Berg, Aida Rodgers és Liz Sarnoff, társ-executive producere Duffy Boudreau, producere Julie Camino. Az új évad mind a nyolc epizódját Bill Hader rendezte. A negyedik évad írói közt megtalálható Bill Hader, Liz Sarnoff, Duffy Boudreau, Taofik Kolade, Emma Barrie, Mark Ashmore és Nicky Hirsch.

Barry előzetes:

Forrás: HBO Magyarország

Eltelt megint egy hét? Mi történt itt? Ne is gondolkodj, összeszedtük neked a legfontosabb cikkeket, híreket!