HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Jon Bernthal alakításában tér vissza Punisher a Marvel Filmes Univerzumba

Jon Bernthal kész, hogy újra Punisher legyen. Charlie Cox (Daredevil) és Vincent D’Onofrio (Fisk) oldalán tér vissza a Marvel Filmes Univerzumba a Daredevil: Born Againben.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Netflix-féle Daredevil a Pókember: Nincs hazaútban, majd a She-Hulkban hivatalosan is visszatért az MCU-hoz, sőt a San Diego Comic Conon bejelentette a Disney, hogy önálló sorozatot kap Daredevil: Born Again címen. A Daredevil: Born Again sorozathoz Frank Miller (író) és David Mazzuchelli (rajzoló) 1986-ban megjelent képregényéből kölcsönözték nevét.

2024 tavaszán Fenegyerek kalandjai folytatódnak, de hogy hogyan és miként veszi fel a fonalat a Netflix széria 3. évada után, az még rejtély. Mint ahogy az is, hogy mennyiben folytatja a sötét, brutálisabb vonalat. A Disney+ Marvel sorozataihoz mérten viszont egy egészen maratoni, 18 epizódos évadra számíthatunk. A szériát az idén érkező Echo fogja előkészíteni, amiben Daredevil és Wilson Fisk fontos szerepet fog játszani.

Charlie Cox és Vincent D’Onofrio jelenléte már kezdetek óta biztosított. A The Hollywood Reporter értesülései szerint pedig egy régi, kedves és szintén netflixes ismerőst köszönthetünk a szereplőgárdában:

HIRDETÉS

Jon Bernthal ismét eljátsza Frank Castle-t, azaz The Punishert.

Bernthal először 2016-ban játszotta el a karaktert a Netflix által gyártott Daredevil sorozat 2. évadában, 2017-ben pedig önálló szériát kapott.

Egyelőre további Netflix Daredevil színészek visszatérése – például Deborah Ann Woll és Elden Henson, akik Karen Page és Foggy Nelsont játszották – nincs a Marvel tervei közt.