HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az évszázad tárgyalását ígéri a Perry Mason 2. évada

Perry Mason márciusban ismét beveszi a tárgyalótermet az igazság nevében. 

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Perry Mason az évszázad tárgyalására készül az Emmy-díjas sorozat 2. évadában. Újra felteszi keménykalapját, hogy kinyomozza, ki ölte meg az olajjal üzletelő család fiát, a gyanusított pedig egy mexikói fiú.  Perry, Della és Paul szerint valaki más volt az elkövető, de az igazság kiderítése szövevényesebb, mint azt elsőre hitték. És vajon Perry készen áll lelkileg?

Ezeker a kérdéseket teszi fel az előzetes, miközben fordulatos és érzelmileg felforgató évadot ígér előzetes. Kevesebb, mint egy hónapot kell várni a premierre, ugyanis

Március 6-án érkezik a Perry Mason 2. évadja az HBO Maxra.

Előzetes:

HIRDETÉS

A Perry Mason 1. évada 2020-ban debütált az HBO-n, és hamar belopta magát a nézők és a kritikusok szívébe. A főszereplőt játszó Matthew Rhys alakítását Emmy-jelöléssel is ismerték el, maga a széria pedig szintén kiérdemelt egy jelölést. A sorozat Erle Stanley Gardner író Perry Mason regényein alapul.

Az új évadra visszatér Matthew Rhys, Juliet Rylance és Chris Chalk, továbbá Shea Whigham, Eric Lange, Justin Kirk, Diarra Kilpatrick, Katherine Waterston és Hope Davis. A történetet ezúttal Michael Begler és Jack Amiel felügyelik showrunnerként.