Hírek

A Dűne sorozathoz csatlakozik az Obi-Wan és a Trónok harca színésznője

Indira Varma is csatlakozik a Dune: The Sisterhoodhoz, akit a nézők Talaként láthattak az Obi-Wan Kenobiban nemrég.

A Deadline értesülései szerint a színésznő – aki a Trónok harcában volt Ellaria – ezúttal Natalya császárnét alakítja. A lap szerint ő

egy figyelemreméltő tagja az uralkodói háznak, aki több ezer világot egyesített azzal, hogy hozzáment Corrino császárhoz.

Dune: The Sisterhood előzménysorozatot 2019 júniusában rendelte be az HBO. A történet Brian Herbert és Kevin J. Anderson azonos című könyvén alapszik, amely nagyjából 10 000 évvel a Dűne eseményei előtt játszódik. A hivatalos tartalomleírás szerint a Harkonnen nővérek az emberiség jövőjét fenyegető erőkkel veszik fel a küzdelmet, és felállítják a Bene Gesserit alapjait is.

A Csernobilból és a Harry Potterből ismert színésznők lesznek a Dűne sorozat főszereplői

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

Gyerekkorom óta a videojátékok és filmek minden aspektusa a szenvedélyem, műfajtól és stílustól függetlenül. Hamar rájöttem, hogy érdekel, mi van a felszín alatt, és az írás remek módja annak, hogy a felszínre hozzam - elsősorban magamnak, de szívesen osztom meg másokkal is.
×