HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Enole Holmes hiába akar, de még nem tud kilépni bátyja árnyékából

Az Enola Holmes saját nyomozó irodát nyitott, és nem fél hátsógat rugdosni, ha kell. Megérkezett az Enola Holmes 2. hivatalos előzetese.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

Miután diadalmas sikert aratott első ügyével, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) híres bátyja, Sherlock (Henry Cavill) nyomdokaiba lép, és saját ügynökséget nyit – azonban kénytelen ráébredni, hogy az élet női nyomozóként nem habostorta. Beletörődve a felnőttkor rideg valóságába, Enola már arra készül, hogy lehúzza a rolót, amikor egy nincstelen gyufaárus lány megbízza Enolát első hivatalos ügyével: keresse meg eltűnt testvérét. Ez az eset azonban a vártnál sokkal rejtélyesebbnek bizonyul. Enola veszélyes új világban találja magát, és megfordul London baljós gyáraiban, színes koncerttermeiben, legmagasabb társadalmi rétegeiben és Baker Street 221B épületében. Miközben fellobbannak egy halálos összeesküvés szikrái, Enolának barátai – és Sherlock – segítségét kell kérnie, hogy megfejtse a rejtélyt. A játék, úgy tűnik, újra elindult!

Enola Holmes 2. előzetes:

Az Enola Holmes 2. rendezője Harry Bradbeer, forgatókönyvírója Jack Thorne, ötletgazdája pedig Harry Bradbeer és Jack Thorne. A történet Nancy Spring azonos című könyvsorozatán alapszik. A főbb szerepekben Millie Bobby Brown, Henry Cavill, David Thewlis, Louis Partridge, Susan Wokoma, Adeel Akhtar, Sharon Duncan-Brewster és Helena Bonham Carter látható.

HIRDETÉS

Az Enola Holmes 2. november 4-től látható kizárólag a Netflix műsorán.

Az első filmről anno így vélekedtünk:

Családbarát Guy Ritchie-féle Holmesként tetszeleg az Enola Holmes

Forrás: Netflix Magyarország