Hírek

A csütörtöki nyomozóklub legújabb rejtélye mindjárt a nyakunkon van!

Richard Osman A csütörtöki nyomozóklub című első regényével sorra döntötte meg az angol könyvpiac rekordjait. A regény több mint 1 millió példányos eladásával 2020 legnagyobb debütálása volt Angliában, szerte a világon óriási szakmai és közönségsikert aratott. A sorozat következő része novemberben érkezik Magyarországon.

Richard Osman író, producer és televíziós műsorvezető. Az első két regénye, A csütörtöki nyomozóklub és A férfi, aki kétszer halt meg világszerte több millió példányban kelt el, és több könyveladási rekordot is megdöntött. 2021-ben Richard Osman kapta az év írójának járó elismerést a British Book Awards (Brit Könyvdíjak) díjátadóján. Steven Spielberg produkciós cége vásárolta meg a sorozat megfilmesítésének jogait, szóval a filmes feldolgozásra se kell olyan sokat várni.

Osman harmadik könyve, Az eltévedt golyó újabb hatalmas kereskedelmi robbanás a könyvpiacon. Itthon se kell sokat várnunk az új részre, ugyanis november 22-én megjelenik az Agave Könyvek gondozásában.

Karácsony előtt pedig limitált példányszámban díszdoboz kiadásban is megvásárolható lesz!

Tartalom:

Négy valószerűtlen barát.

Egy gyilkosság holttest nélkül.

És egy váratlanul felbukkanó ellenség…

Isten hozott a csütörtöki nyomozóklubban!

Egy újabb átlagos csütörtöki nap, amikor a dolgoknak végre vissza kellene térniük a megszokott kerékvágásba. 

Csakhogy a csütörtöki nyomozóklub mágnesként vonzza a bajt. Egy tíz évvel ezelőtti megoldatlan bűntény szálai egy helyi híradós sztárhoz vezetnek, és egy olyan gyilkossági ügyhöz, amely holttestnek és magyarázatnak is híján van.

Eközben egy váratlanul felbukkanó új ellenség keresztezi Elizabeth útját, és választás elé kényszeríti: gyilkolnia kell, vagy meghal.

Miközben a megoldatlan bűntény újabb és újabb fordulatokat tartogat, Elizabeth a lelkiismeretével (és egy pisztollyal) viaskodik, Joyce, Ron és Ibrahim pedig régi és újdonsült barátokkal együtt nyomoznak. Vajon képesek lesznek megoldani a rejtélyt és megmenteni Elizabethet, mielőtt a gyilkos újra lecsap?

A csütörtöki nyomozójáték első kötetét mi is kedveltük, méltatásunkat lejjebb olvashatod:

A csütörtöki nyomozóklub nyuggerei kenterbe verik az angol rendőrséget

 

Már követed a Roboraptort, de mégis lemaradsz a legfrissebb kritikákról, hírekről? A Roboraptor hírlevél segít ebben! Hetente a postafiókodba küldi cikkeinket, hogy Te döntsd el, mit akarsz olvasni, ne a gépek.

×