HIRDETÉS

HIRDETÉS

Hírek

Az HBO berendelte a Sárkányok háza 2. évadát

A Trónok harca előzménysorozat, a Sárkányok háza hivatalosan is megkapta a 2. évados megrendelést.

HIRDETÉS

HIRDETÉS

A Trónok harca előzmény sorozata minden idők legjobb nézettségét hozta az HBO és az HBO MAX történetében. Az Egyesült Államokban 10 millióan nézték, továbbá megdöntötte a helyi országok rekordjait – köztük Magyarországon is. Sőt, augusztus 21-én, vasárnap több millió néző rászabadult az HBO Maxra, amitől le is állt a szolgáltatás. 

A sikert látva nem is késlekedtek az HBO-nál: már most berendelték a széria 2. évadát.

A Sárkányok házában a Trónok harca előtt 200 évvel járunk, a Targaryen-ház uralkodásának csúcsán. A stabilnak mondható birodalmon azonban már látszanak a repedések. I. Viserys (Paddy Considine) király mindennél jobban szeretné, ha végre fiú utóda születne. Erre van is némi esély, ugyanis a királyné, Aemma Targaryen (Sian Brooke) épp gyermeket vár, aki bármikor megszülethet. Az újszülött érkezése körüli sürgés-forgást elsőszülött lányuk, Rhaenyra Targaryen (Milly Alcock) tisztes távolságból szemléli. Egy tragikus esemény azonban jócskán felkavarja az udvar nyugalmát.

HIRDETÉS

A pilotepizód már elérhető az HBO Max műsortárában, és erősen ajánljuk megnézni:

A Trónok harca név megint szép lesz, méltó régi hírnevéhez – Sárkányok háza pilotkritika

A Sárkányok háza legújabb része minden hétfőn HBO Maxon.

 

 

 

Főszerkesztő
2009 óta foglalkozok blogolással és cikkírással. Jelenleg a Roboraptoron vagyok megtalálható főszerkesztőként. Bármilyen kérdésed van, a roboraptorblog[kukac]gmail[pont]com elérhetsz.